От  15 декември  Теленор официално стартира  продажба  на TicWatch Pro

...
От  15 декември  Теленор официално стартира  продажба  на TicWatch Pro
Коментари Харесай

Telenor представя TicWatch Pro 3 LTE

От  15 декември  Теленор публично стартира  продажба  на TicWatch Pro 3 LTE, като смарт часовникът ще бъде продаван до края на годината и в комплект със стилните безжични слушалки TicPods ANC за 629.99 лева с Данък добавена стойност в брой или на лизинг за 24.99 лева с ДДС/мес. за 24 месеца.

TicWatch Pro 3 LTE поддържа функционалността eSIM, която разрешава на притежателите на часовника да се обаждат, дават отговор на известия и употребяват GPS, даже и да са надалеч от телефона си. Всички клиенти на оператора могат да се възползват от услугата multiSIM, с която може да се употребява един номер по едно и също време на смарт телефон и смарт часовник. Освен това, с часовника може да се заплаща безконтактно с услугата Гугъл Pay, както и да се смъкват разнородни приложения през Гугъл Play.
70% от клиентите на Теленор избират да купят своята винетка цифрово
Теленор дава опция за онлайн закупуване на винетка бързо и елементарно, единствено в три лесни стъпки: избор на категорията автомобил, на вида...
Прочети повече
Оборудван с Qualcomm Snapdragon Wear 4100 чип, TicWatch Pro 3 GPS дава обещание по-висока продуктивност и експедитивност. Часовникът разрешава до 48 часа прилагане след зареждане в SMART режима, в който могат да бъдат употребявани всичките му функционалности. За рискови обстановки часовникът може да бъде употребен и в Essential режим, който лишава потребителите от някои от премиум функционалностите на часовника, само че дава обещание до 45 дни батерия без потребност да бъде зареден.

TicWatch Pro 3 LTE има още 1.4’’ Retina AMOLED екран с резолюция 454 на 454 пиксела, която обезпечава безпроблемно четене на известия от всеки, като яркостта на екрана се контролира автоматизирано. С приложението TicHealth пък може да бъде получена на едно място информация за дишане, сън, стрес, стъпки, разстояние, калории, в това число високоинтензивни тренировки. Всичко това трансформира часовника освен в страховит състезателен сътрудник, само че и във значим инструмент за здравословен и първокласен живот.

Повече за това и други оферти на Теленор, можете да откриете на уеб страницата на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР